Koninginnenlaan 3,   5211WD   's-Hertogenbosch,   t: 073-822 76 62,    info@dezandkamer.nl      

Page not found

De Zandkamer

Zoekt u een vergaderruimte in het centrum van Den Bosch, tegenover het centraal station? Een unieke, sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en toch dezelfde rust biedt als een landelijke locatie? Dan bent u bij De Zandkamer aan het juiste adres.

De Zandkamer is gevestigd in een monumentaal pand en heeft twee ruime, moderne vergaderruimtes. Deze beschikken elk over een eigen keuken, zithoek, espresso-machine, audiovisuele apparatuur en toiletgroep. De inrichting is stijlvol en licht, met oog voor detail. Ideaal voor vergaderingen, boardmeetings, presentaties, brainstormsessies, lezingen, trainingen, cursussen en zelfs een privé diner.

Voor groepen van 2 tot 14 personen is De Eerste Kamer geschikt. De Tweede Kamer biedt plek aan 8 tot 24 personen.


Vergaderruimte bij
het centraal station

De Zandkamer bevindt zich tegenover het centraal station van Den Bosch en is daardoor gemakkelijk bereikbaar voor gasten die met de trein of de bus komen. In de directe omgeving is veel parkeergelegenheid, bijvoorbeeld in de parkeergarage onder het centraal station (betaald parkeren).

Het Bourgondische centrum volop winkels, restaurants en bezienswaardigheden zoals de Sint Jan bevindt zich op loopafstand. Ideaal voor een korte pauze tussendoor of om een dagvullend programma samen te stellen.

We denken graag met u mee.